Pokeribonukset

Pokeribonukset ovat luonnollisesti pokerihuoneiden uusille asiakkailleen tarjoamia bonuksia, jotka saat pelitilillesi ensimmäisen talletuksen jälkeen tai bonuksen avattuasi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit hankkia bonuksen itsellesi tallettamalla rahaa pokeriin ja pelaamalla riittävästi käsiä.

Bonusten suuruusluokka vaihtelee eri pokerihuoneissa. Yhteistä kuitenkin on, että useimmat pokerit kertovat bonuksen suuruuden prosentuaalisena osuutena talletussummasta. Lisäksi useimmissa pokereissa bonus vapautetaan keräämällä VIP- tai bonuspisteitä, joita kertyy käsiä pelaamalla.

Helppo vs. vaikea bonus

Useimmat pokeriin liittyvistä bonuksista ovat suhteellisen helppoja lunastaa. Tämä tarkoittaa sitä, että pelkästään tietty käsien pelaaminen ja tietyn summan tallettaminen riittävät bonuksen lunastamiseen. Parhaan pokeribonukset löydätkin vertailemalla vaatimuksia ja pohtimalla, ovatko tarjous ja vaatimukset samalla tasolla. Helpoimmat pokeribonukset eivät edellytä kuin muutamien kymmenien tai satojen käsien pelaamista.

Vaikeat pokeribonukset ovat sellaisia, jotka edellyttävät huimien rahasummien pelaamista ja järjettömän käsimäärän läpi koluamista. Pahimmassa tapauksessa bonuksen ansaitseminen edellyttää uusien pelirahojen tallettamista uudelleen ja uudelleen.

Betsson Poker

Betssonilta voit valita, minkälaisen bonuksen haluat. Bonuksia on kolmella eri tasolla, joista jokaisella on luonnollisesti myös omat kierrätysvaatimuksensa. Kuitenkin yksi asia näissäkin pokeribonuksissa on samaa: Jokainen on periaatteessa 100 % talletusbonus. Kierrätys tapahtuu keräämällä pelaajapisteitä – aikaa tähän on 60 päivää.

Everest Poker

Everest Pokerin bonus on suhteellisen helppo ansaita. Tavallisesti se on noin 100 dollarin suuruinen, mutta oikeasta paikasta otettuna, bonuksen saa nostettua jopa 700 dollarin tasolle. Everestillä keräät Summit Point -pisteitä, joiden avulla saat ilmaista rahaa. Bonuksen vapauttaminen ei edellytä suuria panoksia eikä satoja pelikierroksia.

Unibet Poker

Unibetin hullunhauskaan pokeriin on tarjolla bonusta jopa 250 euroa. Bonuksen voit ottaa vaikka 15 eurolla – eli se ei riippuvainen talletuksen suuruudesta. Kierrättäminen tosin vaatii heiman taitoa, sillä se tehdään keräämällä hitaasti kertyviä VIP-pisteitä. VIP-pisteiden keräämiseen ei tarvitse nähdä mitään kummallista vaivaa, vaan ainoastaan pelata rutkasti.

Be Sociable, Share!